Lastafel

Een lastafel zou iedereen in een werkplaats kunnen óf willen gebruiken. Vaak zijn de grotere merken voor eenmanszaken of kleine constructiebedrijven te duur. En wordt er gekozen voor twee schragen die vrijwel altijd te klein zijn. Naast dat dit veel tijd kost, werk je hierdoor ook minder nauwkeurig. Daarom bieden wij betaalbare lastafels aan. Hiermee is het voor iedereen interessant om een lastafel aan te schaffen. Uiteindelijk kom je erachter dat je níet meer zonder kan. Ontdek ons assortiment.

Onze lastafels

Werkbanken

Stalen lastafel 2000mm.

Levertijd: 25-30 werkdagen

1.423,00

Werkbanken

Stalen lastafel 1500mm.

Levertijd: 25-30 werkdagen

1.240,00

Geheel stalen werktafels

Pootverhogers voor stalen werktafel

Levertijd: 25-30 werkdagen

85,00 (inc. BTW: 102,85)

Geheel stalen werktafels

Stalen werktafel 3000mm.

Levertijd: 25-30 werkdagen

1.354,00 (inc. BTW: 1.638,34)

Een lastafel van kwaliteit 

Lastafels hebben veel te voortduren, het is dus belangrijk dat een lastafel van goede kwaliteit is. Onze lastafels zijn van erg goede kwaliteit en gaan erg lang mee. Dit bewijzen wij dan ook door goede garanties te geven op de producten die we verkopen. Net als alle andere producten krijg je op een lastafel van ons standaard 24 maanden garantie. Gaat er voor die tijd iets kapot aan de lastafel? Dan krijg je gewoon een nieuw exemplaar. Zo weet je zeker dat je een veilige én goede aankoop doet. 

Het blad van de lastafel is van massief staal en is 10 mm dik. De tafel heeft een draagvermogen van 1.500 kg bij een gelijk verdeelde last. De lastafel is robuust en onmisbaar bij jouw constructie-, hecht- en laswerk. Ook is de tafel te gebruiken bij het lassen, frezen, assembleren, meten en hechten. Onze lastafels zijn geschikt voor de meest uiteenlopende werken en kunnen zware toepassingen makkelijk aan.

Lastafel: onmisbaar in de werkplaats

Met Werkbanken4sale kan je naast een lastafel de gehele werkplaats inrichten op het gebied van meubelen. Van werktafels en werkbanken tot aan kasten en stoelen, wij hebben alles om een werkplaats in te richten. Zowel particulier als voor een bedrijf kan je bij ons op de site terecht. Onze meubelen zijn scherp geprijsd, zodat je nooit te veel betaalt.

Met onze werkplaatsmeubelen kan je orde in een werkruimte houden óf creëeren. Een lastafel, werkbank en werktafel dient als perfect werkblad. Hierbij komen natuurlijk ook de nodige accessoires kijken. Zo hebben we ook werkstoelen en tabouretten zodat je in een (juiste) zithouding kan werken. We verkopen ook afzonderlijke tafelbladen en onderdelen, zodat je deze na het verslijten gemakkelijk kan vervangen. Ook voor het opbergen van je gereedschap hebben wij gereedschapsborden en verschillende kasten in ons assortiment. 

Stalen lastafel BRALSG150/200
Stalen lastafel BRALS150/200

Service van Werkbanken4Sale

Aangezien goed materiaal van een lastafel een hele investering is, kunnen wij begrijpen dat je met vragen zit. Heb je voor je bestelling speciale wensen of vragen? Dan kun je makkelijk contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar. Ook voor vragen of opmerkingen over je lastafel.  

Een miskoop kan natuurlijk ook altijd gebeuren. Daarom krijg je 30 dagen bedenktijd. Blijkt de lastafel toch niet te passen voor je werkzaamheden? Dan kan je de lastafel gewoon weer terugsturen. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat het product géén gebruikssporen heeft. Bij Werkbanken4sale hoef je dus nooit bang te zijn voor een miskoop. Voor algemene vragen of opmerkingen kan je onze FAQ pagina bekijken of contact opnemen met de klantenservice.

Contact opnemen